Benoke#53
Sajnálatos módon a Sima file szerver is követeli az időnkénti restratot. Egyszerű jelként a kemény belassulást produkálja. Restart után 1-2 hónapig elzörög komolyabb hiba nélkül.
Egyébként te el szoktad olvasni és értelmezni pontosan amire válaszolsz? Nem akarlak megbántani, de web szerveről van szó. Na most 2,5 év restrat nélkül már eleve az IT -s emberek felének 2 okból is furcsa. Az éveken át folyamatosan működő win nállam mint ahogy látszik és nagyon sok hozzám hasonló embernek urban legend. De tegyük félre az előitéleteket. Tegyük fel hogy ok zsír minden és képes erre a win. 2,5 évig frissítés nélküli webszerver? Tehát azt állítjátok, hogy hiba nélküli a windows? Ez kizárólag belső hálózaton valósulhat meg abban az ideális esetben a OS valóban képes ennyi ideig működni. Arról nem beszélve, hogy a web talán az egyik legsérülékenyebb rész tele biztonsági lyukakkal. Minimálisan éves karbantartás szükséges a szervereknél, legyen az bármilyen.
Köszönöm a linket meg is néztem. Nem ájultam el attól amit ott láttam. Első körben nem túl sok win van magas uptime -al. Illetve az éveken át műküdő webszervert sem találtam meg. A pár hónapos intervallumokat láttam mindenütt.