Benoke#45
Ön egy fizetett hirdetést hallot (Sponsored by MS)
Érvek nem hangoztak el, csak vaktöltény lövöldözés volt. Lehet hogy így van egyébként, de akkor egyedül vagy az univerzumban ezzel.
Lehet hogy vannak emberek aki tudják áligatni, de kockázatot senki se válall, ha 7/24 -ben kéne mennie és egy óra kiesés több millió euró, ez esetben egy céget se találsz aki Win -el merné üzemeltetni a rendszert.
Egyéb iránt én elmondtam azokat a tapasztalatokat amiket az emberek 99,9999999% -a tapasztal nap mint nap. Erre elkezdesz fizetett hirdetést nyomatni vaktöltény gyanánt. 2,5 év frissítés nélkül, és web kiszolgálóként, azt ugye nem akarod hogy ezt a marhaságot bárki is elhiszi majd? Ezesetben gondolom reggeltől estig hekker tanya lehet. Tehát meglehetősen sántít a dolog. Mert még ha kivülről védett hállózatban üzemel a gép, akkor talán elképzelhető, hogy nem kell update de webkiszolgálóként az már javában nem élne.
Igyekeztem nem sarkított tényeket közölni, erre egy hülyeségekkel teli hozzászólásal szeretnéd megcáéfolni az igazságot, ami logikailag sem és normális ész melett sem állja meg a helyét.