• turul16
    #9
    De a fele erről szolt. A másik fele meg már régebbi cikben is benne volt. És megint kijött a dologbol az ,hogy MS a saját formátumait "szándékosan" nagyobb előnyben részesíti. A wmv mesterséges elterjesztésekor az mpeg-4 igancsak ismert, és népszerű volt, MS mégis elfelejtette (megfelelően) támogatni abban a lejátszóban amit szerinte mindenkinek használni kéne.

    Szerintem is Gy.F. blog tekinthető ilyesminek, még, ha azt mondja, hogy ez csak egy napló amiben leírja a gondolatait, mégis ugy szerkeszti, hogy azon keresztül szol az emberekhez...

    Szerintem jobb, ha írott(sima-szöveg) formában üzennek a politikusok, mert ki akkarja végignézni (perceken keresztül) ,hogy beszél? Szövegben rákeresel esetleg kulcs szavakra és, ha van valami érdekes melette elolvasod azt részt. Szerintem jó, ha a "vezetők", elmonjáh mit gondlnak egyes témákról (vagy maguk is beszámolnak a történtekröl).Nem árt, ha tudhatjuk mit akkarnak, dönteni még időben. Bár én nem fecsérelném az időmet ilyesmik nézegetésével (többnyire).