• Morden23
    Ebben mind igazad van, amit leírtál. Sőt, hidd el, azt sem irigylem el, hogy emberek játékkal keresik a pénzüket (ld. Fatal1ty), mert ettől aztán nem leszek szívbajos.

Amivel nekem bajom van, hogy egy valamilyen szinten káros szubkultúrát terjeszt és népszerűsít a dolog. Ahogyan te is mondtad, edzettetek X órákat, de ettől még volt életed. Na igen, de mi van azokkal, akik ennyire nem belátóak (és sokan vannak az ilyenek), és a "Fatal1ty"-kre hivatkozva 12 órákat játsszanak, de soha életükben nem fognak ezzel semmit kezdeni. És ez főleg az elég kapós 10-18 évesekre igaz, akiknek azért nem az lenne a fő dolguk, hogy egész nap játsszanak.
    Legalábbis szerintem. Lehet mondani rám, hogy vaskalapos vagyok, de kifejezetten szégyenletesnek tartom, amikor kölykök egyetlen témája az, hogy ki milyen gépet vett, kinek hányszor hányas felbontásban megy a Quake5, és ki hányszor hentelte le a főenemyt (most nem csak a Quake-re értem, hanem mindenre).
    Szóval én csak mérsékletességről beszélek. Attól, hogy szeretem a rappet, még nem muszáj arra vágynom, hogy néger legyek. Ez is ilyen.