• moRtiZ
    #80
    "Még mindig nem fejtetted ki, hogy miért érzed szívügyednek azt, hogy elfogadják az emberek egy Quake "komolyságát"."

    Tényleg én sem akarok flamelni, ezért erre az egyre válaszolok, a többiben gyk. azért eléggé igazad van, (azért irtam valami tematikus csatornat.).

    Ha valamivel játszanak mondjuk 1 millioan komolyan, (és játszanak, mert versenyezhető játékról van szó), és megdolgozik azért, győzzön egy világbajnokságon (gyk. 1mil embernél jobban tolja azt a játékot), akkor ne azt mondják rá hogy kocka, meg hogy go to játékklinika, hanem mondják azt, hogy vazz, gratulálok, szép volt.

    Például a te olvasatodból azt nézem ki, hogy te "szánalmasnak" tartod ha valaki ennyit játszik. De igazábol ha valaki egy komolyabb versenyre készül, akkor már nem egyszerű játék, hanem jóval több annál, dolgozik érte, hogy megnyerje azt a versenyt (és mielőtt azt mondanád értelmetlen, elég csak Fatal1ty nevét mondanom, vagy azét a pár emberét aki ebből él meg).

    És mindehhez még hozzátenném, hogy attól hogy valaki "komolyan" vesz egy játékot, nem feltétlenűl függő (én a te kommenteidből azt vettem ki, hogy te építesz errre). Amikor nyertem, akkor napi 5-6 órát eddzettünk este 9-től hajnali 1-2ig. És mégis volt mellette teljesen normális életem.

    Azt hiszem scak annyit akartam leirni.