• moRtiZ
    Haha mondod te a kihaénnem stilust? Olvasd már el, milyen hangnemben irsz az emberekhez, száljál mélyen önmagadba, aztán kritizáld aki hasonlóképpen válaszol. De azért háborodj fel nyugodtan.

Másodszor a kérdésedre a válasz: Jah, nyertem országos Q3TDM bajnokságot a csapatommal jópár éve, és igen, büszke is voltam rá nagyon. Te nyertél már valamilyen versenyt valahol? Mert ha igen, tök mind1 milyen versenyen, akkor tudod milyen egy dobogó felső fokán állni.

"Nehogy már attól képzeld magad szociálisan felsőbbrendűnek, hogy te számítógépjátszol álló nap." -> ezt honnan sikerült kiokoskodnod?

Az olimpia szerű közvetítéssel kapcsolatban igazad is van meg nincs is, nézd meg pl a tenniszt vagy egy Tour De France-t szvsz egyáltalán nem izgalmasabbak (igen, tudom hogy kb. 10milla embernek meg az, de ez is elkezdodott valahol, es evszazados tradiciojuk van, jo hogy nezik).
    Mondjuk ott nem fajdul meg az ember feje ez teny, de szerintem ennek is meglenne a "rajongótábora", csak mondjuk egy tematikus csatornán.