• Morden23
    #76
    Két ember válaszol kérdésre kérdéssel: a politikus, meg a részegen csúnya nőt megdugó.

    Másodszor.
    Azt mondasz amit akarsz, ahogyan én is. Senki nem mondta, hogy nem fontos a taktika szerepe egy ilyen játékban. Ki a retket érdekel az, hogy Enlight hány percet tartana ki a Warcraft játékban, te szerencsétlen? Most komolyan, ezzel akarsz büszkélkedni, hogy te versenyt nyersz Quake-ben? Ne röhögtess...

    Senki nem mondta azt, hogy a PC-játék nem jó dolog, vagy nem szórakoztató dolog. Én azt mondtam, hogy nem szabad, sőt mitöbb, szánalmas dolog, ha túl komolyan veszik, mert ez miben is különbözik a szteroidzabálástól, komám?

    Nem fizikai kényszerem van, te szerencsétlen, hanem nem tartom egy oltári programnak azt, hogy 14 órán keresztül Quake-ezzek. Arról nem is beszélve, hogy ha megkérhetlek, akkor azonnal felejtsd el ezt a kihaénnem-stílust. Nehogy már attól képzeld magad szociálisan felsőbbrendűnek, hogy te számítógépjátszol álló nap.

    Most, hogy sikerült nekem is pár mondat stílusában megmutatni, hogy te milyen magas lóról írtál. folytatnám.

    Nem szívügyem, hogy ne legyen hivatalos verseny. Már manapság is vannak hivatalos versenyek, elég érdekes, ha erről nem tudsz, pedig elég jól tájékozott vagy. Én egy "olimpiaszerű" közvetítés létjogosultságát kérdőjeleztem meg. Mert kérdem én, ki az az idióta kretén, aki képes lenne órákon át nézni egy Quake-meccset, ami (ha nem te játszol, és már láttam profikat game-elni) egy kaotikus színkavalkád, és az ember gyomra felfordul, ha sokáig nézi. Mit akarsz vele csinálni, levetíteni a TV-ben?

    Tegyél már különbséget aközött, hogy szereted játszani, vagy szeretnéd, ha az egész világ azt kántálná, hogy "jajdejódologakvék" és mekkora istencsávók azok, akik 14 órán keresztül nyomják a megbeszélt hiperszuperjó taktikájukat.