• moRtiZ
    Morden: neked meg miert is akkora szivugyed hogy ne legyen hivatalos verseny? Mondhatnam azt hogy siman ugyanolyan ertelmetlen a sakk mint egy szamitogepes jatek.

Sakkba iszonyatsokkal tobb inger er mint egy gamert. Mi? Elfarad a koncentralasban, vagy megehezik, azt hibazik miatta egyet. Hat viccesek vagytok.

Enlight: hozod itt a nagy 2 honapos WCraft tapasztalatodat. Es mit tudtal ezzel mutatni egy olyan jatekos ellen, aki komolyabb helyezest ert el egy versenyen? Kitartasz 6 percig? Kiraly vagy.

Igazatok van, a szamitogepes gamer az csak jatszik, tok mindegy mennyit eddz egy jatekra (mint egy sportolo vagy meg tobbet), semmilyen jatekhoz nem kell ész, meg semmi, de azert valamiert ti megsem villantatok egy jatekban sem semmit. Hogy is van ez?

Ez a "pattanasos-zsiros" szoveg meg elegge szanalmas, van ilyen sakkosbol is nem keves.

A 20m-re levo fustos kocsmaba a sportolo cimboradat se fogod tudni elvinni, foleg ha este van eddzese. Errol ennyit.

Az én szememben pl. az az ember aki vegigfut napi 6 orat, meg szopatja magat 1 evig minden szteroid meg feherjeszarokkal hogy majd az olimpian megmutatja, az semmivel nem mutat tobbet mint egy csapat aki honapokig 6 orat eddz naponta, hogy egy adott bajnoksagban jo eredmenyt tudjon elerni.

Az hogy nektek ilyen "fizikai" kényszeretek van az már csak a ti hibátok.

Enlight az utolso hozzaszolasodhoz: Hat bizonybizony kellenek reflexek, meg ész is a jatekhoz. (nem olyan komplexitassal mint sakkhoz ez igaz, viszont oda meg lofasz reflex/ügyesség kell). Bunko parasztok meg mindenhol vannak, nem egyszer lehet a sportolok "okossagairol" olvasni. Az hogy vannak 14 eves hulyegyerekek az meg megint csak mas szint.

Bar kicsit osszeszedetlen az egesz, mert tul sok a komment amire reagalni akartam, azert par dolgot mar leirtam.