• Morden23
    #60
    Engem pl. tökre nem érdekel, hogy valaki miért CSÉ-zik. Jó dolog az, kolis koromban én is nemegyszer osztottam a heccsátot. Más kérdés, hogy eszembe nem jutott, hogy ettől majd jó zöldsapkás lehetek egyszer.
    Manapság, mivel sajnos nincsen igazi természetes szelekció, a számítógépjátékok által indukált lustaságra kell hagyatkoznunk -> tele van a világ depressziós, dagadék tizenévesekkel, akik csak a WoW-ban találnak menedéket, mikor imperszonálnak egy jóképű harcost, vagy egy csöcsös elfcsajt, de ahhoz nincsen ambíciójuk, hogy változtassanak az életükön. Hála az égnek, ezek gyakran öngyilkosok is lesznek, nem rontva tovább a génállományt.

    A másik, kevésbé radikális része a dolognak, amit te is írsz. Fanatikusok, akik azt hiszik, hogy a 100 frag megszerzése egyfajta übermensch-é teszi őket. Ezekkel sincsen semmi baj, hiszen általában nem jönnek ki a szobájukból.

    Ezzel a "PC-gémer" mizériával nekem csak az a bajom, hogy sok ember amúgy is szegényes jellemzői (ambíció, műveltség, szocializálódás, helyesírás és beszédkészség) még tovább redukálódnak, mert semmi másból nem áll az élete. Még mielőtt valami fanatikus rámveti magát, igenis léteznek ilyenek. Persze tudom, saját szemszögből mindenki kivétel:)

    Egy szó, mint száz, nem a PC-játékokkal van baj, hanem azzal, hogy egy rakat ember életét konkrétan kitölti, és még ki is elégíti a vágyait.