Next-Gen First Person Shooter
  • wesker24
    #191
    Ebben a részben is vannak kisebb MIni Bossok amiket meg kell ölni majdnem minden egyes fejezet végén ! És vannak benne vegyesen ellenfelek nagyjából az elején még náci zombik de késöbb bedurvul már ahelyzet és megjelennek a pokolbéli lények is ! Na azok már jóval szivosabbak ! Pl: az bazi gyors csápos monster aki ugy fut mint az atom na megott vannak a szupergyors csuhás monsterek is törrel a nagyobb bossok közül benne van az bazi nagy Troll is na meg van benne egy pár méretes Vérfarkas is na meg a szárnyas monsterek !

    A kedvenc részem az volt benne amikor a repülövel lehet menni van olyan teljes fejezet is amikor repülövel kell menni és a levegöböl kell irtani a monstereket szárazföldön és levegöben !

    Másik kedvenc rész amikor repülövel kell megvédeni a vonatot a szárnyas monsterektől !

    Ujabb kedvenc rész amikor Tankkal kell behatolni a bázisra és ugy irtani a jó népet ! A végefelé kapunk egy erösebb és jobb tankot az is nagyon jó volt !

    Normalon vittem végig a játékot de volt benne olyan rész hogy ami elég nehéz volt !

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mostani uj részben lévő Final Bossról meg csak annyit hogy az alapjáték Final Bossa vagyis az ördög elbujhat mellette mert ha összehasonlitanánk a 2-öt akkor az ördög kb egy törpe lenne hozzá képest ! xD Amikor megláttam a final Bosst mondom WTF ?? A 21-es monitoromon is alig fért ki a főboss ! xD