Kicsit mindeki elvan tévedve bishoppal kapcsolatban az AvP egy teljesen más univerzum könyvben és filmben is.
Bishop az Alien 3-om végén Android figyelni kell a történéseket:"Bishop aki ala Alien 2-be is szerepelt megmondta a társaság mindenről tudot, és mondt ha összerakánk újra már akkor se lenne a régi" AlÁ egy dolog ha Weyland az Alien3om végén a vezetőségi tag akié a gyarmatűgyi flotta akkor csak hagya hogy hátbaverje egy átlag közkatona dehogy nem hogy nem vághata volna hátba hanem hozzá se nyúlhatott volna - ergo android és csak azért küldik a Furira hogy beadja Ripleyvel hogy ő az igazi és ne ugorjon fejest a hasában az egyetlen Királynővel amit a társaság már az előző részekben kiderült hogy biofegyverként akkar használni és az emberi élet nem érdekli kb ennyi! Csak figyelni kellet volna én anno olvastam a forgatókönyvet mind a három alienkeé s hígyétek el ez az igaz legalábbis remélem:DDD
Másik AvP-t ne kösétek az Alienhez sajnos nem lehet más széria más történet én nem tom mért egy olyan rész ami az AvP1 elött játcodik és mit keresne Ripley benne könyvben is ergo az Alien 1-2-3omba volt meg négybe hogy ő indította a háborút az alienek bolygója ellen szóval értehtetlen lenne. Folytatniuk kénne az AvP-t azzal amivel az 1-nek vége lett ennyi hogy a hajón kikel a kis PredAlien és lezuhan a hajó egy Kolonizált bolygóra ahol már emberek éllnek esetleg alienekt akikel a telepesek harcolnak vagy valami ilyesmi 100* izgalmasabb lenne.
Kronologiáról meg annyit hogy: alien1-2-3-4 mind1k egy future világban játcodik ala 2500-2100 közöt kb így rémlik.
Már most az nem lehet hogy 2010-ben alapul a Weyland cég és azóta hatalomra tett szert és felvásárolt több céget: gyarmatügyi flotta,szálitmányozási cégeket ergo.
Ala AvP1 jó ilyen szempontból hogy még élehetett a rendes vezető akinek a génjeiből,vérmintákból mintázták az androidot hogy emlékeztesék magukat az akkori vezetőre de ő már nem az ergo olyan munkát osztanak neki amilyet csak akkarnak mert végülis csak egy android ala alin3om vége Cég utasítás: győze meg ripleyt és szereze meg a királynőt, de ő már andorid aki ottvan szóval game over:D
Amúgy AvP1 nem volt olyan rossz teccet igaz hogy már nem Alien1-2 feelinges mert 3om az már történetileg bibis volt de no para:D(úgye arcpetéző 2* petéz amikor csak 1* tud aztán megdöglik, aztán h került tojás a Sulacora amikor a 2ő végén a királynő már nem tudot tojást rakni mert elszakadt a petevezetéke:D szóval kamus volt de a történet de maga a film kurva élvezhető volt ettől föleg a hütő kamrábba az üldözés:D)
De szerintem AvP1-t azzal kénne folytatni amit leírtam de hát nem én rendezem:DDD
És ha elöti történet meg ripley-n gondolkoznak hogy hozzuk vissza hülyeség rendes különálló filmet kell rendezni kb ennyi!
na GG
várom ki mit gondol!
aLien fan!
Ja ajálom olvasátok ell az Alien1-2-3-t könyvben és az AvP sorozat 3-4 könyvét érdemes nem hosszú de nagoyn jó kb 300 oldal az avp
alien 1-2-3 olyan 450 de jó ajálom!