• norti
    Azért ne legyünk annyira álszentek, anno az én időmben se olvasta el senki az összes kötelezőt. Ami érdekelt elolvastuk, ami nem, vagy leszartuk messziről vagy átnéztünk egy vázlatot.

Tényleg jó dolog egy pdan olvasni, bár ott meg ott van az hogy lemerül, a könyv meg ugye nem :D Én is jobban szeretem a könyvet kézbe fogni, de amikor a kedvenc sorozatomat nem fordítják le magyarra vagy netalán lefordítanak belőle pár részt, azt se lehet már kapni mert megszűnt a kiadó, kénytelen vagyok angolul megvenni (még drágábbért mint a magyar verziók! ugye okos magyarország, így tanítsuk az embereket idegen nyelvre? grrrrrrrr...) vagy letöltöm és elolvasom pdan. én pl. jó ötletnek tartanék olyan online könyvtárat, ahonnan "kikölcsönözhető" - letölthető - lenne a könyv elektronikus formában, de az mondjuk egy idő utána vagy törölné magát vagy csak egyszerűen érvénytelenné tenné a tartalmát. igaz, nem egyszerű egy ilyen formátum megalkotása, de ugye ezért vannak az informatikusok :D ahogy majd elterjednek az egyre inkább papírhoz hasonló e-book reader eszközök, úgy ezt is meg lehetne valósítani. ahogy anno az online újság előfizetésekkel csinálták.