• Enlight
    Ezzel csak 1 "apró" gond van szerintem:
    A chaten nincsenek metakommunikációs jelek, gesztusok (a smiley-k NEM azok!!), nincs hangsúly a mondatban, nincs hanglejtés, nincs szemkontaktus, holott ezek egy normális "élő" beszélgetés közben a kommunikációnak elég nagy százalékát lefedi (jóval nagyobbat, mint a legtöbben gondolnák).
    Ugyan a mondatok és a fogalmazásmód, a reakciók milyensége minden embernél egyedi, de szerintem ismerkedni akkor sem lehet nomálisan (a chatek rendkívül magas szellemi színvonalárl már nem is beszélve).
    Nem azért növekszik a netes társkeresés népszerűsége, mert ez olyan "hűdejó" dolog, hanem azért, mert gyors és sokan vannak, sok ember közül lehet "válogatni".
    Amúgy meg szerintem aki a "barátai" nagy részét neten keresztül szerzi, illetve velük javarészt a világhálón tartja a kapcsolatot, az előbb-utóbb komoly problémákkal fog szembenézni "élő" emberekkel történő ismerkedés terén.
    Erről a netszexről csak annyit, hogy egy hatalmas vicc:) akit ez kielégít, ahhoz képest még a disznónak is császári igényei vannak.