Morden23#17
Azért közel nem ennyire tragikus a helyzet.
Igazából nem tudom, hogy mostanság mit neveznek "disco"-nak (Bank, E-Klub?), de mondjuk olyan helyeken sosem fordultam meg.
Tökéletesen lehet ismerkedni a való életben, még így is, és nem kell hozzá már gimi sem, meg akár elmúlhattál 15. Csak legyen egy kis szerencséd, és ne olyan helyre tévedj, ahol te vagy a legidősebb, pedig csak most töltötted a 18-at:)
Szóval túl van ez dramatizálva. Úgy tényleg nem lehet ismerkedni, hogy nem mész sehova, vagy ha már ott vagy, nem mész oda senkihez. Ez tény.
Ellenben ez az internetlove dolog engem kifejezetten felbosszant. Nem azt mondom, hogy végső esetben nem lehet felrakni egy társkeresőre hirdetést (bár nehezen tudom elképzelni), de azért ezt nagyüzemben nyomni...pfff.
Ezek az idióta semmirenemjó chatek meg egyszerűen röhejesek. Nem tudom elképzelni azt, hogy e-mailezgessek egy nővel, akit életemben nem láttam (max egy fotó, vagy több), TALÁN telefonban hallottam a hangját, és akkor majd valamikor hetek, hónapok múlva kitaláljuk, hogy most már be lehetne ülni egy kávéra valahova.
Aki nem mer a való életben ismerkedni, az önbizalmat gyűjtsön, ne chatpartnereket.