• Morden23
    Nem az a kérdés, hogy meg tudják-e tenni, hanem az, hogy mi az értelme.

A filterezés meg valóban működik. Azt nem tudom, hogy milyen mélységekbe/magasságokba szkennelnek a fiúk, mert még életemben nem dolgoztam pl. az NSA-nál, de ilyen adatokban sem a bulvárt, sem a CNN-t, sem semmilyen internetes conspiracy theory-s oldalt nem tartok mérvadónak.
    Amúgy "amit nem tudsz, az nem fáj". Kifejezetten USA-ellenes vagyok, de mindettől függetlenül valahogy sem így, sem amúgy nem tartok attól, hogy kamerát dugnak a seggembe, és elolvassák az sms-eimet (ha elolvassák, gratula hozzá, némelyik elég elmésre sikeredik:)).
    Nem tudom megérteni: az emberek pedofilok, terroristák meg James Bondok, hogy így félnek egy e-mail LEHETSÉGES elolvasása miatt, vagy egyszerűen annyira unalmas és érdektelen az életük, hogy már nagyon szeretnének valami igazán nagy banzájnak a részesei lenni?

Greekboy, eddig nem mondtam még, de ritka szerencsétlen egy ember lehetsz te. Vagy 3 hete olvastam ezt a memória vitádat a Dj nevű gyerekkel, és te még mindig erre hajtasz? Találj ki valamit, mert ez a fikázás már uncsi:)