• fade2black
    #92
    "Kicsit nagy a külömbség a kettő proci között, hogyhogy eddig nem tudott még az eddigi leggyorsabb közelébe se érni az intel leggyorsabb processzora, és most hogyhogy így megtáltosodott?"

    Megent hemzseg a hozzánemértéstől a hozzászólásod:

    -1-Megtáltosodott? Teljesen új architektura nem táltosodott innen indul. Legalább avval lennél tisztába amiről vitatkozol.

    -2-Eddig az intel nem ért amd közelébe? Ez erősen túlzó kijelentés sorolni lehet a területeket ahol a64 nemér p4 közelébe(fogyasztás pl) sőt az újabb p4 revekben már a játék kategóriába is inkább az intel a jobb.
    Direkt magyar és friss tesztoldal eredményt mutatok(külföldi úgyis hazudik/lefizették/hülyeséget mond.... ) a64vsp4A64vsP4

    -3-pi számolgatás nagyon jó fokmérője a lebegőpontos számolásnak ezen felül egy gyors teszt is ezért is szeretjük töretlenül és nem Spercinf et futtatunk. (Bár azis hülyeség szerinted ugye mert aztse real life test.) btw conroe divx/3d/h264 de game alatt is agyonveri a jelenlegi a64 vonalat. Anandtechen vagy magánfelhasználoknál találsz eredményeket googlet gondolom tudod használni.

    -5-Nem kell az összes tesztprogramot ismerni de a nagyokat klasszikusokat aki foglalkozik a témával ismeri. Logikám: Te nem ismered->nem igen értesz hozzá Logikus nem? Az egy másik kérdés nemértesz hozzá és mondod a magadét.

    -6-Az ha vki elneveti magát más hülyeségén, erőteljesen kér mást ne szóljon hozzá ha nemért hozzá nem a másik hozzánemértésén jelenti. Logikus nem? Nem?