• fade2black
    Utána iroma dolgoknak a mértékegységet légyszives te is mert ezen is csúsztam/csusztunk el.

---

Tényleg? :P Nem hiszem el, hogy ezt most nekem írod. :P Mivel érdemeltem ezt ki? :D

Sorry fentebb írtam az indokokat.

---

Igen, és ezért továbbra is fenntartom: "ha a 2.6-os A64 kb. egálban van a 3.8-as P4-gyel (alábbi teszt), akkor egy 4.0-ás P4-et (+5%) bőven ver egy 3.2-es A64 (+23%)"

De míg 4ghz et a nálam járt d805ök 80%a ment addig 3.2ghz es A64/X2 ből kb 10 van magyarországon amiről tudok és azok se common venicek hanem többnyire külföldről rendelt optreonok.
    Innen értelmetlen a dolog.

---

Félreértettél. Úgy értettem, a P4-nél a szerencsén IS nagyon sok múlik, mivel az ilyen 4.5-5GHz már komoly túlhúzás, főleg hogy az Intel a legnagyobb igyekezetével sem tudott piacra dobni megbízhatóan 4GHz-en működő P4-et.

Amd se dobott a piacra 3ghz es A64et aztán mégis van 3.4es is.

---

Erre megint csak ezt tudom mondani: ""ha a 2.6-os A64 kb. egálban van a 3.8-as P4-gyel (alábbi teszt), akkor egy 4.0-ás P4-et (+5%) bőven ver egy 3.2-es A64 (+23%)" (természetesen az Intelnél ebben az esetben egy magra vonatkozóan, tehát főleg játékok terén).

Egyrészére már válaszoltam. Bár nem tartozik teljesen ide de mégis: Egy 2.2ghzes a64hez is 1900XTXkell mert különben VGA limit. És a következő generációs gamek előfutárai(pl fear, oblivion) se proci hanem vga limitesek.

---

Csak ha a te átlagolásodat tekintjük a valósnak. :) (És nem játékokra használja.)
    Amúgy nagyon is számít a hőtermelés, főleg nyáron.

Ezért is nemakartam átlagolni. Tessék megnézni a teszteket onnan meg te is tudsz átlagolni.

Kinek mennyire számít a hőtermelés azt mindenki maga válogatja. Engem speciel azse zavart soha ha 70Cs a procim nem nyalogatom. Mondjuk vizem van és AMDm szóval mostanában ez a veszély már nem fenyeget. :)

---

Az biztos, hogy ezzelelőre lép az Intel, de hogy "nagyon nagy"-ot, vagy "nagyot", vagy valójában csak mondjuk 15%-ot, az majd elválik.

LD anadtechen a cikket. Nem a legerősebb conroe a legerősebb és húzott FXre min 15%ot vert. De átlagba sokkal többet. Őszintén én nemhinném, hogy az összes nagy HW újságot, tunningert lefizette Intel ez az egy dolog még persze lehetséges nemsokára kiderül.
    Ami viszont biztos, hogy féléven belűl óriási áresés lesz X2 fronton, mert az intel conroe árak hivatalosak és $160tól indulnak.