Alien Shooter 2
  • SZU
    #170
    Hello!

    Én is most játszottam végig 2x impossible nehézségen.

    A legutolsó pályán próbaképp megnéztem az összes fegyvert.
    A pisztolyokból a legutolsó úgy lő, mint egy gépágyú, s elég nagyot is sebez. Ráadásul nagyon olcsó is. A sörétesekből a legutolsó minden fegyvert üt. Gyors, területre sebez, erős, olcsó (kb. a 6-8 pályától csak azzal a shocival mentem). Egy egész pályát végig lehet tolni 600 söréttel (+ amit találni lehet hozzá).

    A géppuskák már nem annyira jók. A legutolsó 3 még használható, de gyakorlatilag az AK-ig a 4. sörétes übereli kicsi lények esetén, s lényegesen olcsóbb is, meg kevesebb pont is kell rá. A legutolsó kb olyan erős, mint ami a terepjárón van. A végéhez kevés viszont olyan drága, hogy addig nem is nagyon lehet elérni.

    A gránátvetők felejtősek, a raksik között azért vannak jó fegyverek. Kár, hogy későn lehet találni ütőset, egyébként drágák. A legutolsó már atomot lő! (kb. tank sebzésének 1/3-a).

    Az energia fegyverek között a fagyasztó az ász majdnem a játék legelején meg lehet kapni mellék küldetésért. Még a 3 királynő kicsinálásakor is hasznos, mert a sok pókot pillanatok alatt ki lehet nyúvasztani. A rakétavetős ellen is kiváló, kilövi a rakétákat is, közben a kicsiket lefagyassza és a nagyot is sebzi.

    Szerintem a leghatékonyabb perk a vámpír. Gyakorlatilag nagy ellenfél kinyírása instant max. heal-t jelent. A tanulás sem rossz. Az Iq-t szerintem elég 35-40-ig felnyomni. A jobb implantok IQ-t is adnak! =)