Alien Shooter 2
  • Axon
    #155
    12. pályánál járok, de már nem tartom túl hasznosnak ezt az observer tulajdonságot. Bár jóval több titkos helyet megtaláltam mint az első végigjátszáskor, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Azt hittem, hogy jó kis cuccokat találok, na meg sok pénzt, vagy pénzé tehető tárgyakat. Ehelyett továbbra is csöpöghetek a legújabb fegyverek után, mivel egyelőre nincs pénzem megvenni azokat.
    Ha harmadjára is újra kezdeném, akkor a dollár tulajdonságot választanám, úgy gondolom több pénzt gyűjthetnék.
    Mindenesetre most a shotgunra és az 5-ös fegyverosztályra gyúrtam. Két féle típusú fegyver váltogatta egymást. A minigun típusú plazma/ion fegyver ami sorozatot lő és igen jól kaszál, a másik pedig az egyet lövök de nagyot robban típusú fegyver. Ez utóbbi területre hat és igen nagy a pusztítása, de ész nélkül hömpölygő szörnyáradat esetén nem túl hasznos, mert igen lassú.
    3. végigjátszás esetén kipróbálnám a 4-es fegyver osztályt mert az eddig teljesen kimaradt. Azt esetleg párosítanám a 3-as gépfegyverekkel, mivel az igen nagy kedvencem volt. Bár az sem lehet rossz, ha egyetlen fegyver típusra gyúrunk, mivel akkor az egekig lehet emelni a sebzését.