Alien Shooter 2
  • Axon
    #147
    Végigtoltam én is.
    Nem játszottam még hasonló játékkal így nem fűztem hozzá nagy reményeket, aztán csak azt vettem észre, hogy abba sem bírom hagyni. Folyton belekezdtemn a következő pályába.
    Végigolvastam az egész topikot, de nem láttam, hogy valaki a közönséges pisztolyra gyúrjon. Nos én azt tettem. A játék felétől már úgy lőtt a pisztoly mint egy gépfegyver és 300-400 körül sebzett. Eszméletlen mészárlást lehetett vele rendezni. Közben beépítettem néhány remek implantot, ami a shotgun képességet is felnyomta a handgun mellett. Na az is hihetetlenül brutál lett a végére. Igazi tömegpusztító fegyver lett, mivel szórt lövése miatt rengeteg szörnyet sebzett egyszerre. A teleportok elpusztításánál nélkülözhetetlen volt, mivel nemcsak az érkező szörnyeket lőtte, hanem a teleportot is. A rakétát észnélkül lövöldöző szörnyek ellen is remek a shotgun, mivel szétlövi az érkező rakétákat és közben a szörnyet is sebzi. Próbáloztam még közben a géppuska képesség fejlesztésével is és az is igen-igen hatásos lett. A negyedik és ötödik fegyver típusra nem raktam egyetlen képességpontot sem, így azokat nem is próbáltam. Újrajátszásnál viszont majd ezek következnek.
    A képeket elnézve (különösen Lammer galériáját átböngészve észrevettem, hogy nem mindegy milyen karaktert választunk az elején. Lammer karakterénél láttam egy $ jelű képességet (ami gondolom a több pénzt hivatott elérni), míg az enyémnek egy kis kereszt jelű képessége volt, ami a gyógyulás sebességét hivatott növelni. Ha újrakezdem ezekre jobban figyelek.

    Nincs esetleg egy magyar nyelvű oldal, ahol le lenne írva a titkos helyek megtalálása, melyik karakterrel melyik fegyverosztályra érdemes gyúrni, alternatív befejezések, tippek-trükkök, satöbbi.