• Komolytalan
    #46
    1. Nem akarom megtudni, de van elképzelésem mi kerül 5-800eFt-be egy fél Mhz-s, 15 nyomógombos, max 10 karakter kijelzésére képes kütyün.
    2. Nehogymá a csík húzza a repülőt. Egyed a sz.rt jó drágán, aztán ha elég sokat ettél, kaphatsz majd mákoskalácsot is a pénzedért. A világ nem így működik - adjanak megfelelő minőségű szolgáltatást, ha pénzt akarnak.
    3.a. Ne Ausztriával, Svájccal, Angliával példálózzunk, ha a magyar emberek zsebében lévő pénzre fáj a fogunk. Ez kb olyan, mintha azt mondanád hogy waz, a Corvette olyan űber autó 10 miláért, adjá ezért a szakadt ladáért 10 milát.
    3.b. Sima modemes, elektronikus bank biztonságosabb mint a netbank, sokan ezt használják. Netbanknál is egy bizonyos oldalra mész, és ott adod meg az adataidat. Neten max akkor vagyok hajlandó fizetni, ha a cég oldalán kiválasztom a terméket/szolgáltatást, de fizetéskor átrak a bank oldalára, és ott kell beírnom az adataimat, és így a bank foglalja a garanciát vállalni azért, hogy annyi zsé fog ugrani a számlámról, amit a képernyőn látok. Ez egy _minimális_ elvárás volna, amit a bankok letojnak évek óta. Így én is letojom őket.