• Laci082
    #42
    Nekem már csak dombornyomott kártyám van (VISA, és American Express), és mindkettőt rendszeresen, régóta használom netes, és rendes fizetésre. Ezalatt még egyszer se volt semmilyen problémám vele, pedig megjártam már sok külföldi oldalt ahol vásároltam.
    A Tescoban meg egyszerűen imádom amikor fizetek vele, mögöttem meg páran anyáznak (pedig nem 10dkg parizert vettem), aztán amikor ők kerülnek sorra akkor meg nekik kétszr annyit kell várni, mert éppen kifogyott valami aprópénz, és a pénztáros szép nyugodtan feltölti a kasszát:)
    ATM-ből kb 3 havonta veszek fel pénzt, mert szinte mindenhol kártyával fizetek (meg rohadt drága is), így felesleges, hogy mindig 20-30000Ft nálam legyen.
    A PayPal az év végére igéri, hogy Magyarországon is teljes körűen használható lesz a rendszerük, addig is ajánlom mindenkinek a Moneybookers nevű netbankot, nekik van magyarországi számlájuk is, így a ki, és befizetés is tökéletesen működik.
    http://www.moneybookers.com
    A parások meg szerintem tegyenek még 5 zárat az ajtóra (mert bármikor betörhetnek), és ne menjebnek ki az utcára (mert nagy a terrorfenyegetés). Tipikus magyar hozzáállás, hogy biztos mindenhol, mindenki le akar nyúlni minket...