• psishock
    Gondoltam, hogy valaki jönni fog ezzel, pont azért mondtam hogy 5 euval lenne drágább ha Symbiannal adnák a mobilokat nem pedig javá val, és igen, olcsó mobilra is lehet normális oprencert rakni, csak éppen a mobilgyártóknan nincs kedvük. Na itt kellene egy meggyőzni őket. Ebben meg a szoftveresek/játékcégek lehetnének a katalizátorok. Ha nem gyártanának egyáltalán javára, de annál több naccerû cuccor normal oprencerre akkor a gyártók is rá lennének kényszerítve a változásra. Különben is mi megy már évekóta a pl a PC piacon? Nézt a Windows logikáját, majdnem minden cuccot rá gyártanak és nem azért mert a leggjobb volt akkor hanem mert megoldotta a dolgot síma monopol helyzettel. Különben meg egy Ngage ami minden tekintetben (még) az egyik legjobb gamer mobil olyan 80-100eu ba kerül. Na szerintem ennek 2-3+ szorosát is odaadják az emberek mobilért amin akár nincs is op. De ha megnézzük mondjuk 80-on alul se veszel "normalis" mobilt... mondjuk olyat amivel telefonálason es esemesen kívül mást is lehet csinálni. Ezekkel viszont a játék az utolsó amire gondolsz, márcsak pl a kijelzőböl kiindulva.