• RealPhoenixx
    Igen nyero ez a cucc, s latom nem csak nekem szimpatikus, biztos vagyok benne, hogy luxus hotelekben meg egyebb hasonlo helyeken elbol be fogjak vezetni, s a vendegek is szivessebben ellesznek ott.

Igencsak praktikus, s teny hogy nehany parameter meg nem a leg kedvezobb, de sztem nagyon hamar valtozni fog ez, s akkor nagyon meno lesz.

A leg poenosabb megoldasa a cuccnak mar csak az lenne, ha konnektoron keresztuli internet lenne rajta, s akkor csak a konnektort kotod ra, es netezhetsz, meg jatszhatsz meg minden, marmint ha a hardware egy picit fejlettebb lesz.

Amugy pedig en LCD moncsikra keszitenek hasonlo megoldast, es latszolag amugy semmit sem veszel, csak egy monitort, ami pediglen tunkeppen egy komplett szamitogep, s minden bizonnyal lesz nemsokara ilyesmi alternativa, a kulonbseg csupan az lesz hogy az mar picit komolyabb lesz, de moncsiba fogod dugni a billentyut, az egeret, etc, avagy pedig erintokepernyos cucc lesz, konnektoron keresztul internetet biztosit, es alapjaraton nagyobb teljesitmenyu cucc lesz bele integralhato cserelhetos elven, tunkeppen olyan lesz mintha aksit vennel a moncsihoz, s az aksi jellegu cuccost cserelgetheted, de valojaban pedig egy komplett pc lesz az egesz kis aksi a vegen :)

Na szval ezen vonulaton mar lehet mit operalni, s a hutes is jobban megoldhato lesz, vagyis opcionalisan is fogod tudni tuningolni, csakugy mint egy asztali PCt