szerintem nagyon egyszerű a képlet...
olyan az egész mint ha lopsz egy zsemlét a boltban...észreveszik, meg rendőrségi ügy lesz belőle...az pesig hogy vki milliárdokat lop...kit érdekel?akit érdekelné azt lepénzelik, aki nem engedi magát lepénzelni azt meg elcsöndesítik...
Lássuk csak ki is szívja meg?hát igen, a zsömlelopó(!) mert ugye micsoda szörnyű bűntett!?!?!???(persze nem azt mondom hogy követendő példa!)
tehát kicsibe nem érdemes lopni...nagyba kell csinálni!vagy meg lehet próbálni tisztességesen éllni...csak az a baj hogy a tisztességes embereket már nem becsülik meg, sőt lassan azt mondják rájuk hogy :"milyen hülyék vagytok"!különbenis, manapság kicsi a valószínűsége hogy el lehet tartani egy családot(vagy csak magadat) tisztességes munkából, úgyhogy sehol se lopsz(pl még az általad használt programokat is megveszed jogtisztán)
És azthiszem itt kell megemlíteni a jogvédő barmokat is...
ha azt akarják hogy megvegyem a legális cd-t/dvd-t (tartalmazzon az akár szoftvert akár zenei anyagot)akkor jó lenne ha nem 5000Ftba kerülne egy eredeti zenei lemez!...persze azért kerül ennyibe mert mindenki meg akar gazadagodni...deh ha ugye nem 5000be kerülne hanem csak 1500-2000ftba akkor lehethogy megvenném, nem?és szerintem ezzel nem csak én vagyok így...mindenki sokat akar szakítani...pedig a sok kicsi sokra megy elv alapján is lehetne élni...és mindenkinek jó lenne
szal ennyit az egészről szerintem
UI:200 lemeze az öcsémnek is van...pedig ő 13...szóval őt is börtönbe zárnák?:D