• Morden23
    Ezek mindenki által ismert triviális dolgok, de ez még nem ad okot a tömeghisztériára.
    Háziállatba nyomkövető? Hát, legalább ha eltűnik, megleled.
    Emberbe nyomkövető? Erről ne beszélgessünk. Ha elkezdjük, az lesz az eredménye, hogy elbeszélünk egymás mellett, közben ezt egyikünk sem akarja.
    Megnézném én azt az országot, ahol ezt végrehajthatóvá tudják tenni. Nem tüntetés lenne, hanem tömegbe lövetés, ha ilyen terítékre kerülne. Nem tudom, mi lesz 200 év múlva, de ezt manapság (értem ezalatt az elkövetkezendő több évtizedet) nem lehet kivitelezni.
    Az e-currencyre meg azt mondom, hogy uscve 30 éve zenélnek, hogy eltűnik a pénz, és csak kredit lesz. Én személy szerint nem vagyok ellene. Igazad van, hogy rengeteg visszaélés lenne belőle, de azért mindennek megvan a negatív, meg pozitív oldala is.
    Pénztárcát is el lehet lopni, ész nem kell hozzá. Feltörni egy banki rendszert szintén lehet, de nem tudja annyi ember megcsinálni, de persze méretesebb összegeket lehet lopni. Ide is, oda is mennek a pozitívumok, meg a negatívumok. Majd meglátjuk...