• RealPhoenixx
    Morden23: bocsi ha kicsit serto voltam, nem annak szantam, csak probaltalak felrazni.

Es en is a mellett szoltam a forumban hogy: (ideyem magamtol)
    "ki lehet ezt az egeszet jobban is talalni, kenyelmesebbnek es biztonsagosabbnak, s aki tud ennek iranyaban tenni, marmint az RFID teruleten, az remelem tenni is fog."

S mindezt azert amiket mondtam:
    a. plusz koltseg ami az embereket terheli
    - gyartasi
    - megsemmisitesi
    b. lehet ezt olyan keretek koze vinni, amely keretek koze nem akarjak vinni bizonyos gyartok es nem is fogjak -adatvedelem (a mar leragozott szempontok/okok alapjan figyelembe veve)

Ucsokent: a bolti dolgot, hogy veled fizettetik meg, azert irtam, mert ez is egy olyan dolog amit veled fizettetnek meg, a te eletszinvonaladat rontjak masok a sajat javukra, de csak azert mert te nem lehetsz benne ennek a dolognak a fejleszteseben valamilyen okbol kifolyolag, mint pl:

Egyertelmu lehetett anno hogy lesz egy nagy szoftver orias: Microsoft -persze a nev nem volt egyertelmu, egyertelmu volt az is hogy nem kinai, magyar, roman, szlovak vagy masmilyen nemzetisegu lesz ez a ceg, illetve az az ember aki egy ilyen meretu es lehetosegekkel rendelkezo ceget felepithet, s mindehez meg az is egyertelmu volt, hogy fekete ember sem lehetett eselyes ilyen dologra.

Szval en csak anyit mondtam es mondok: akinek eselye es lehetosege van ilyesmi iranyba tevekenykedni, attol azt remelem megfelelo keretek kozott fogja ezt tenni, s ugy, hogy ennek kovetkezmenyekent mondhatnam azt is hogy az en elet szinvonalam ne csokkenjen, hanem esetleg emelkedjen. :)

Na

Nana!