0. Remélem, te mindnent tudsz az amerikai nemzetbiztonsági intézkedésekről, mert exelnök vagy, és megkapod a jelentéseket
1. Olvastam róla. SEMMI KÖZE momentán a civil szférához.
2. Egyszerűbben fogalmazok, hogy megértse az is, aki nem a legjobb magyar nyelvből: NEM OLVASOK KÍNAI HÍREKET -> nem olvasok kínai újságot, amit KÍNAIAK ÍRNAK KÍNÁRÓL, csak azt, amit egy EU-s, vagy amerikai, vagy satöbbi írogat. És nem vagyok benne a kínai kultúrában. Ne nyilatkozz érdemben olyan dolgokról, amit sosem láttál a két szép szemeddel. Ezért hiszi a fél világ, hogy minden arab terrorista.
3. erre no comment, nem tudom összefésülni, ehhez még kell 2-3 diploma, ahogyan neked sem ártana
4-5-6. ez egy jónagy nocomment
7. De. Értem. Én téged nem értelek. Kicsit nagy a különbség.
Eláruljak egy titkot? Nem vagyok Rockefeller, nem vagyok TESCO-aligazgató, elvagyok, mint a befőtt, sok a szabadidőm, és nem állok rosszul. Mert nem azzal foglalkozom, hogy mindent fikázva várjam a sültgalambot, hátha jön a Második Eljövetel, vagy az UFÓk, és mindent jobbá varázsolnak. Hovatovább elég izgalmas az életem, és nem találok ki ostoba összeesküvéselméleteket arra, hogy hogyan is akar a világ elveszejteni engem. Na bumm.