0. Nem elég behatóan ahhoz, hogy érdemben nyilatkozzak, de nem vagyok amerikai, Európában élek.
1. Hallottam már róluk, konkrét bizonyítékot nem láttam, akár létezhet is, akár lehet csak egy kacsa. Ami biztos, hogy sem nekem, sem másnak semmi köze semmiféle neurális interfészhez.
2. Olvasok híreket, de csak azokat a híreket, amiket itthon írnak itthoni emberek, esetleg tőlünk északi vagy nyugati hírintézetek. Nem olvasok kínai híreket, pedig azt kéne ahhoz, hogy ilyesmit meg tudj ítélni.
3. Össze tudom fésülni, hogy koholt vádakhoz nem kellenek neurális csipek meg RFID.
4. Senki nem szeretne olyan helyzetbe kerülni, hogy félreállítják. A legtöbb emberrel ez sosem fog megtörténni, mert nem csinál semmi érdekeset, csak fikázza a gazdaságot/országot, mindenkit.
5. Igen, valóba saját magam érdekel legjobban, és rajtam keresztül az egész emberiség, hiszen ami VELEM megtörténhet, az megtörténhet bárki mással is, és vice versa. Ha előadod nekem azt, hogy pedig a jó ember mennyire önzetlen, és csak másokkal törődik, egyszerűen kiröhöglek.
6. A személyi adatait sok ember túlértékeli. Senki le nem sz_rja a legtöbb személyes dolgodat, és lehet, hogy ez nagyon meglep, de SENKIT nem érdekel az életed, senki nem figyel téged kamerán keresztül. Egyéb adatlopás fennáll, és ebben igazad van viszont, nem kezelik kellően, nem kezelik a törvényeknek megfelelően a személyi adatokat. Ez nem jó, tenni is kéne ellene.
7. Valóban nem érdekel, mert ebből élnek meg az emberek. A péknek sem anyázok, hogy 80 forintért adja a kakaóscsigát, pedig az előállítási költség uscve 18 forint. Sőt, dohányzom is, azt meg inkább hagyjuk, mennyibe kerül. Igen, minden k_rva drága, és minden lehetne olcsóbb, ebben igazad van. Amiben nincsen igazad, hogy nem azért van ez, mert az emberek GONOSZOK, hanem azért, mert mindenki a saját boldogulását keresi, és mindenki svindlizik, aki teheti. A mcdonald's-os kólát lop, a raktáros nyomtatópatront, a politikus meg állampénzt.
És igen, pont nem érdekel, hogy a T-Onlány vezetőségének van-e 5milliárdos nyaralója vagy jachtja valahol, mert az én életem nem attól lesz jobb, hogy TŐLÜK EZT ELVESZEM, vagy megkérdőjelezem, van-e joguk hozzá. Inkább tanulok, dolgozom, gondolkodom, próbálok kreatív lenni, és képzeld, be is jön a dolog.
Mi lenne, ha összefogóbb lenne a magyar nemzet? Mi ellen szeretnél lázadni, melyik épületet gyújtsuk fel? Áh...
Nem adom senkinek a kezébe magamat, pont erről beszélek. És bízz bennem: senki nem fog chipet ültetni a nyakadba, és elektromos ösztökével irányítgatni. Sőt, nem fog a CIA elvinni téged téves adatok, vagy átverés eredményeképpen. És sajnálattal közlöm, nem leszel mártír a fogyasztói társadalom tesco-zsírtól sikamlós műanyag oltárán. Fogadd el, hogy nem annyira érdekes az életed, hogy megfigyeljenek téged.
A REKLÁMSZAKMA az teljesen más. Az adataidat nem azért adják ki, hogy titokban chipeket ültessenek beléd, meg dns-szekventorba rakják a szöveteidet. Azért adják ki az adataidat, hogy még 5 e-mailt és telefont kapjál a PlayBoy-tól, a MAXIMA-tól, a Vodafone-tól, meg akárkitől. Ennyi, és nem több.