• Gerygrey
    Iwiw (vagy rfid, mindegy) kontra adatvédelem, sokadszorra... Például az én iwiw adatlapomon az áll hogy 24 éves, BP-i lakos, meg hogy házas és milyen sulikba jártam. Ezt bármilyen nyilvános fórumra ki merem írni és nyugodtan tudok aludni éjjelente. Valaki beavatna, hogy ezekkel az adatokkal miféle visszaélést lehet elkövetni, amiből nekem károm származhat? Megtudják a kutyám nevét, és holnaptól ha bekapcsolom a tévét akkor a Pedigree-reklámban azt mondják majd hogy Molly kedvence a pedigree? Ezt legfeljebb megmosolyognám, de semmiképp nem érezném sértőnek, én úgyis tudom melyik eledelt szereti a blöki a legjobban.De ez csak egy példa. Vagy mit értesz személyre szabott reklám alatt? Nem értem az aggodalmaskodást.

Lehúzás a boltban: legfeljebb az eladó/pénztáros, saját zsebre, de szervezetten semmiképp (egyes termékek árától eltekintve, például hogy 160-ért a Teszkóban kapsz egy celeron procis, integrált VGA-val szerelt PC-konfigot, holott ennyiből igen jó vasat lehetne összerakni). Ja, igen, dolgoztam kereskedelemben.