Morden23#13
Kifejezetten rühellem az Oláh Ibolyát, de ne felejtsd el, hogy megveszik a Fekete Pákót is, pedig annak aztán tényleg nincsen sem zenei, sem más értéke. Legalábbis szerintem. De biztos lenne legalább 1 ember az országban (esetleg maga Ibolyka, vagy Pákó), aki vitába szállna velem, és elmagyarázná, hogy mennyien szeretik a zenéjét. Na bumm...
Magyarán, adhatják drágán a szart, adhatják csak simán drágán, vagy adhatnak simán szart, ahogyan tetszik, mindegy... mivel a kiadók nem abból élnek, hogy valakik "letöltik a warezról", ezért egyértelmű, hogy van bevételük, és realizálnak profitot.
Bármilyen nevetségesen hangzik, ami tényleg NAGYON SZAR, az megszűnik a francba rövid idő alatt. Ezek a periférián lévő szennyek pedig tartják magukat.
De pont a NOXot ne vegyük már ide, egészen aranyosak, és nem is annyira szarok (legalábbis nekem tetszik, pedig normális embernek tartom magamat. Látod, ÉN SEGÍTEM ELŐ, hogy az általad gyűlölt NOX életképes maradjon:) biztos találnánk olyasmit, amit te szeretsz, és én rühellek:))