roliika#24
Igen. Mikor a gyógyszeripar nagy üzlet, és a TB még a gyógyszereket is alig támogatja,nem valószínű, hogy pont ezekre ad majd támogatást. Erre 1 konkrét példa:
15 éve szedek gyógyszert, mert allergiás vagyok. Házipor, parlagfű,fűkeverékek. Mindíg folyt az orrom és viszketett a bőröm, köhögtem,stb. Használt gyógyszerek : Flixonase, Claritine,Zyrtec,Telfast. Kipróbáltam majdnem mindent, még gyógyteákat is. Mind csak tüneti kezelésre szolgálnak! Ezek a gyógyszerek szerencsére támogatottak, mert pl a Flixonase az 8000ft lenne és 1 hónapra elég csak. Ámde történt 1 fordulat! Ha már van netem, utána néztem létezik-e olyan kütyü ami megszünteti az orrfolyást és vizsketést. IGEN VAN!
Már 4! éve létezik ez a kütyü, a nevét nem mondom, akit érdekel provátba megmondom. 10990Ft. Tegnap jutottam hozzá. És láss csodát, ma már tudok levegőt venni az orromon, nem kell gyógyszer, és nem fáj a kezelés, nem használ semmilyen kémiai anyagot! Holnapra remélem már teljesen rendbe jövök.:) Úgy meg voltam hatódva, hogy ez működik, hogy majdnem sírtam.:)
Felvetődik bennem a kérdés:
- Mi a fa*ért nem szólt egyik doki sem nekem, hogy van ilyen, legalább próbáljam ki, hátha használ! Félévente kell menni kontrollra, szóval lett volna rá lehetőségük.
-Azt már meg se kérdezem a TB miért nem támogatja.
Vannak fizetős egészségügyi pénztárak amelyek 100%-ban támogatják mert tényleg használ. A TB az nem. Ennyit a TB-ről...