dez#129
"LOL, akkor miért irsz le ekkora marhaságokat:"
Egyrészt nem "ekkora" marhaság, mint ahogy beállítod. Másrészt, oké, nem emlékeztem pontosan, konkrétan a W95-re (mivel akkor kezdtem el használni a Wint [kénytelen voltam], és még sok 16-bites program volt, amik ugye cooperatíven futottak - és a 32 bitesek is hajlamosak voltak az akadozásra). De ezt már elismertem, mit lovogolsz még rajta? Ha van egy kis logikai érzéked, akkor felfogod, hogy ettől még tudhatom, mi az a kooperativ, preemptive, sand-box.
"Bizony, a homokozóban futó elszállt program nem állitotta meg a többi 32 bites nativ programot, mivel agymenéseddel ellentétben preemtive-en futott a homokozó. (ki lehet próbálni, aztán magadba szállni...)"
Ez csak elviekben igaz, mivel egyes esetekben sikerült nekik. Sőt, 32 biteseknek is sikerült néha.
"Az, hogy a homokozó cooperative emulációja sokkal jobban lassitotta a rendszert mint nt alatt, annak szintén semmi köze a multitask preemtive voltához, csak egy optimalizálatlan implementáció volt."
Nyilván.
"És talán az emulátoron belül preemtive multitask futott cooperative multitaskra irt programoknál? Fenét..."
Egy szóval sem mondtam. De attól még vígan futottak mellette az Amigás programok. Ha elgondolkodsz, talán rájössz, hogyan.
"Engedelmeddel elraktam archive-ba ezt a win95-cooperative multitaskos agymenésedet, hogy majd másik is LOL-ozhassanak rajta..."
Azzal csak azt bizonyítanád, milyen jellemtelen vagy, mivel elismertem, hogy nem volt teljesen helyes. De amúgy tojok rá. :P
"Na további jó fröcsögést olyan témákban amihez töklámer vagy..."