Tinman:
alapvetően a 3d-s megvalósítással nem lenne gond de gyenge minőségûek a textúrák a modelleken (majdnem warcraft 3 szint, jó persze itt azért vannak shaderek is stb), azért nagyszerû, kidolgozott textúrákkal vinni lehetett volna a grafikai minőséget rendesen felfelé. A 2ds kidolgozással se voltam azért megelégedve... inkább rajzfilmszerûnek tünnek mintsem olyan "mûvészi festményeknek" mind az előző részekben. A wilágtérképnél én egy beállított kameraállást preferáltam volna a forgatható helyett (hmmm igaz ami igaz itt ezzel is be lehet állítani egy nice szöget és úgy jáccani, és így aki forgatgatni szeret az se marad élvezet nélkül...). Mondjuk a a grafról kb ennyi ha kegyetlen erős kritikát kellene írnom róla, a helyzet az a másik oldalról ez a gamma a gyengébb gépeken is szépen elfut, valószínûleg ha nagyon megfeszítették volna akkor sok ember nem vette volna meg az igények miatt.
:D Nem kövezlek meg mert a 4s volt a kedvencem, de sztem mindegyik résznek megvolt a sajátos világa és a pozitív és a negatív tulajdonságai, és nem feltétlenül kapcsolódnak szorosan egymáshoz. Az alapötlet ugyanaz volt az 1-5 ig de pl a 4s nél próbáltak kicsit kitérni a mexokott fölállásból, kerékvágásból. Ez persze valakinek tetszhet, de valakinek nem, ez mindíg benne van a pakliban egy-egy folytatás elkészítésénél.