• rozsa1981
    #1800
    Hugh Hefner szemet vetett Voksán Virágra

    Budapest – Egy feledhetetlen hét Las Vegasban! Mindez a Pla***y szülőatyjának, Hugh Hefnernek (81) a meghívására, ráadásul mindez egy legendás születésnapon, amelyen olyan sztárok jelennek meg évről évre, mint Paris Hilton vagy Pamela Anderson.

    Voksán Virág (24) ott lesz a nyolcvankettediken, amelyet ezúttal is a Las Vegas-i Palm Casino Resot hatvanadik emeletén található, közel ezer négyzetméteres Hugh Hefner Sky Villa-ban rendeznek majd, ahol egyetlen éjszakáért hét és fél millió forintot kell leperkálnia az utazónak. Mindezért szauna, edzőterem, masszázsszoba, pókerasztal, üveglift és természetesen a Pla***y-életérzés dukál. Valamint egy százharmincmillió forintért épített óriásjakuzzi is, amelyből hatvan emelet magasságból lehet gyönyörködni Vegas fényeiben, mindezt úgy, hogy közben a medence alja is félig a levegőben lóg.

    – Hihetetlenül boldog és izgatott vagyok, mert nem sok embernek adatik meg, hogy részt vegyen egy ilyen bulin – mondta lapunknak az örömében majd kicsattanó Virág. – Látta a fotósorozatomat, és a kiadón keresztül értesített, számít rám a vendégek között. Életem legizgalmasabb hete vár rám, az ünnepeltnek pedig természetesen viszek egy dedikált példányt a lapból, valamint tokaji bort és szalámit is – folytatta mosolyogva, majd azt is elárulta, hogy reméli, Pamela Andersonnal személyesen is találkozhat majd.

    – A kedvenc színészem, Brad Pitt is előfordult már a Hefner-bulikon, s remélem, ezúttal is jelen lesz – mosolygott a 2006-os playmate-