• Vorpal
    Számomra a sajtó, vagy szólásszabadság nem ütközik az élni és élni hagyni elvével.
    Az utcán fegyverrel járkáló emberek pl. annál inkább.

Nem igazán értem hol veszélyezteti ez a társadalmi berendezkedést. Most vedd végig mégis mit szeretnél az emberektől.
    És nézd végig a történelmet, ennél szigorúbb rendszerek az ilyenfajta viselkedéssel mire jutottak.
    Az elmult 100 évben kussnál kussabb rendszerek álltak fenn, és emberek 10 milliói mentek vágohidakra, és mennek ma is szar rendszerek nevében.

Hát hol van itt akkor a harmonikus együtéllés, amit a társadalmi berendezkedésünk biztositott.

Ha maga a sértett személyesen feljelentést tesz rágalmazásért, és megjelenik a tárgyaláson, akkor megértem, persze börtön ezért sem kell, hogy járjon.

Mellesleg személyesen : az ilyen holokausztagadásokat, és tiltott nagyhatalmi jelképeketjónagy faszságnak tarom, nevetséges perek születnek belőle.
    kimegyek elszólom magamat, hogy holokausz nemvolt, és pont ugyanugy zárnak be, mint az akkor.

Tudod mit ? jöjjön ki a miniszterelnök, és mondja azt, hogy hülye fasz vagyok, és hidd el nem vitetem el a rendőrséggel.

Csak szájaljon mindenki, eddig mindig az vitte előre a társadalmakat, csak tudod a maradék 95%- nak aki otthol ülve megvárta a forradalamak végét, mert neki hideg volt odakinn, az utál felkelni a székből is.

Aztán amikor leomlanak a falak, kimennek, és a liberalizmust meg a békés harmóniát hirdetik.
    Hát a szabadságért mindig vérrel kellett eddig fizetni, és hát mint a cikk mutatja, van aki ezt felvállalja.