• szombi
    És ha nem szexuális tevékenység közben készül, hanem ,,modellfotózáson''?

Nemrég egy fórumon közzétettek egy letölthető videót, amiről persze nem tudtam, hogy... na ilyen.
    Egy kódolt rar fájlban jött le, de a fórumon megadták a kódot is. Benne öt darab egyenként 60 megás .m1v volt.
    Bár kishíján felfordult a gyomrom tőle, azért végignéztem őket. Egy modellfotózásról készülhettek mint kísérővideók.

A főszereplője, egy 10-11 év körüli, kisminkelt-szemfestékezett kislány volt, a helyszín meg egy műterem, a szükséges háttérdíszlettel.
    Úgy kezdődik az egész, hogy már teljesen pucér, és valami testápolóval bekeni magát, miközben egy pasas - az operatőr - spanyolul adja
    neki az utasításokat. Ekkor még nem fényképez, és a háttérben néha-néha felbukkan egy-két ,,munkatárs'' is.
    A következő videókban már maga a fényképezés történik, az operatőr a megszokott szelídséggel adja ki az utasításait,
    eközben a lány mindenféle pózt felvesz, gyakran visszamosolyog az operatőrre, vagy éppen kérdez, ha nem ért valamit.
    Azt a látszatot kelti, mintha ott - ahol elkészült - nem is lenne bűncselekmény az egész,
    a kislány pedig pénzért vagy a szereplési vágy miatt csinálta végig a dolgot.

Itt is bűncselekmény történt, mégsem történt kényszerítés vagy erőszakolás, szexuális tevékenység.

Azóta letöröltem a videót, mert egyrészt nem tárolok ilyen sz*rt, másrészt meg
    ha véletlenül rátalálna a barátnőm - aki képes lenne kikódolni is - akkor kapnék a fejemre...