Spyfalcon hiba
  • Evvva
    Nekem sikerült, jópár órámba telt, míg dolgoztak a progik.
    Először is a programfilesben uninstalláltam a dögöt. Természetesen előtte bontottam a hálózati kapcsolatot. Aztán temp-ek törlése.
    Ezután a Spy_Bot leszedte az egyik felét, a Panda Titanium a másik felét és mellesleg találtak vagy 600 egyéb irtandó dolgot, miközben a Nod32 szerint nulla volt a találat. Persze mindvégig villogtak a kis ikonok, aztán mikor már végképp idegesítettek a buborékjaikkal együtt, eltüntettem azokat tünetileg.
    Aztán egy kis RegCleaner, de még ezek után is, amikor már azt hittem minden rendben van, a SYSTEM32 /TEMP legeslegaljára befészkelte magát álnéven az exe fájlja a spyproginak, ami installálta (volna) gondolom újra, ha..... újra hálózatba lépek, vagy bármi egyéb löketet kap. Nálam egy betű mellett egy négyjegyű szám.exe-ként jelent meg a systemben, de szándékosan nem írok számot, mert amilyen aljas, más gépen képes mással befurakodni és ott meglapulni.
    A Pandinak rendkívül hálás vagyok, de nagyon lelassította a munkámat, ezért visszatértem a NODhoz.