Az hülyeség, hogy ez egy rossz cikk. Van megint min vitatkozni. ;)
Én egyébként elképzelhetőnek tartom, hogy van egy olyan bioszféra a Földön amivel nincs kapcsolatunk. Marha nagy ennek a gömbnek a térfogata ahhoz hogy lehessen még valahol egy másik bioszféra.
assdf: Viszont az nem mind1, hogy 1 milliárd év mihez kellett. Ahhoz, hogy az egész Föld felszínén kialakuljon az 'élet', vagy csak egy kémcsőnyi jöjjön létre. Ráadásul a kémcsöves kísérlet erőssen fel volt gyorsítva. Gondolom az ősidőkben ugyan azt a mondjuk 1 cm3 vizet nem érte egy héten keresztül villámcsapás, hirtelen felmelegedés, majd megfagyás stb...
Szóval szerintem nem elképzelhetetlen. Az már más tészta, hogy valójában, hogy keletkezett a Földön élet. Egyáltalán ki mondta, hogy élünk és nem egy szimulációban létezünk.
Na és, hogy a vallásos témát se hagyjam ki. Egyetértek azzal, hogy nem lenne jó hogyha a világ még mindíg fanatikusan vallásos lenne. Én is megkérdőjelezem azt, hogy ezt mindent egy 'ember/személy' teremtette és minden rajta múlik.
DE!!! Nagyon de nagyon kíváncsi lennék az EREDETI Bibliára, amiből nem hagytak ki részeket, nem írtak át dolgokat, hanem úgy abban a formájában van ahogy azt valaki megírta.