• Komolytalan
    De kinyílt a csipád kisgyerök. Talán azért nem írtam, mert dolgozom. Majd fogsz te is előbb-utóbb, remélem kényszermunkán.
    Egyébként meg mit mondjak rá? Cégnél t-online ADSL van, láttam már rosszabbat is, de jobbat is bőven. Pl otthon chello van, és amikor kell (esténként/hétvégén) mindig működött az elmúlt fél évben. A céges t-online adsl meg átlag 2 havonta lerohad X órára. Aki olvasta a velük kötött szerződést, azt tudhatja, hogy ennyi leállás még belefér abba a rendelkezésreállási százalékba amit ígértek, szóval ezen nincs mit háborogni. Akinek nem tetszik, vegyen bérelt vonalat, annál majd kap magasabb rendelkezésre állást. A fazon leírta, hogy hát igen, túl sokminden függ 1-1 eszköztől. Hát igen, ezt pofázza már a hwsw-től kezdve a jövő hét is 1 éve, hogy ha t-onlinenál kimegy egy biztosíték, akkor leáll a fél magyar net, mert a tartalomszolgáltatók szervereinek jelentős része náluk van (meg a felhasználók jelentős része is, de az még hagyján). Ráadásul felhívod az 1234-et, és bemondja hogy ügyfélszolgálati szerver down. Hát ez elég lol, szóval ideje lépniük.
    iwiw: már rég kifejtettem, hogy mi a véleményem. A cuccos rosszul van megírva, ez gyakorlatilag szemmel látható. A repülős hasonlat persze sánta, mert mondjuk reggel 3-tól 6-ig bármikor le lehetne állítani (ez 3 óra), sőt azon se lázadna senki se ha előre bejelentve egy egész napra leállna az iwiw (WoWnál is elviseli a nép, pedig ott fizet is érte). Csak hát ugye jó kifogás sose rossz. Tutira írják az új iwiwet a háttérben, és szerintem az is duma, hogy a fejlesztő csapat maradt a régi, csak több eszköz áll a rendelkezésükre. Ilyen fejlesztőket aki megtart az idióta.