• KDOG
    #34
    ennél már csak az elszomoritobb, hogy az még egy dolog, hogy bartelben mindenki az Ö VONALUKAT árulja (t-com) de mégis ök a legdrágábbak. (most épp t-akony rol irok, de maugy a céges vonalat csak *nvitelnél mertük csinálni). Szoval ha nekem a vonal ingyen van, mivel nem kell bérelnem, mert az enyém (köszi tré-com teso) akkor ugye én tudnám a legolcsobban adni. Na de nem, mert minden más szolgáltató olcsobb !!! Akkor kinek van itt hány % os haszna ?

    Nagyon nagy átb**** mennek itt a fejünk felett. Mi meg fizetjük dojcstelekom németországi bevételkieséseit, mert a hulye magyart még le lehet huzni.
    Hálistennek egyre több értelmes ember, netezik enternet invitel stb... vonalakkal (sajna igy is tejel tréonlinenak) és telefonál pannon, vodafone hálozatbol. (szintén tejel tréonlinenak)

    A legroszabb, hogy nem tud bejönni konkurencia, mert nincs az a vadbarom aki t-ököm fektetett vonal mellé tolna egy saját vonalat.

    Jo alternativa lesz szerintem ha sikerül megoldani az elektromos hálozattal müködö netet (vannak kisérletek néha itt is olvasni). Nem azért de bárki másnak szivessen fizetek, csak ne a dájcstelekomnak keljen, az enyhén transzfesztita szinvilágu szolgáltatonak.
    Sajna müholdas net kilöve, mert az upload ugye földi, tehát kell egy vonal amivel eljut szolgáltatothoz, és onnan küld holdra...

    De ugye tudjuk a magyar ember jellegzetése:
    elhiszi amit a tv ben lát
    Tré-onl. elöfizetö
    Telefonja is rozsaszin
    nyokiat vesz és ezt trémobil simkartyaval :) (na jo meg még a mutyuki de az mástészta)

    Szoval azokat az embereket nem értem.... vannak akik meglátják tv ben reklámot hogy most milyen jo a magenta powa', és megveszi. NEM NÉZ KÖRÜL. ?! Persze utánna meg mindegyik sir, hogy sok a "rezsi" ....