• irkab1rka
    #28
    Szeretnék rávilágítani, hogy ezeknek a hobbitos cikknek 8 csavarodás van a nyelvtanában, ami érdekes módon megegyezik a szíriuszról érkező fény csavarodási számával, amiből arra következtethetünk, hogy Samu (ősmagyar név) és Trufa (még ősmagyarabb név) MAGYAROK VOLTAK.
    Szarumán valójában Sztálin (kezdő és végbetűk egyezése) míg Gandalf, nagy királyunk Gyandölf (kommunista tankönyvek szerint 2. György) aki küzdött a Sztálini megszállás ellen (már akkor utálta az oroszokat, amikor uralkodott, ez azért van, mert látott a jövőbe).

    Ezeket a _TÉNYEKET_ figyelembe véve:
    Fikusz Kukisz: amit mondasz, az maga egy dogma. Egyébként az hiszem Lord Kelvin kapcsán jegyezték meg legutóbb, hogy a fizikában az új nézetek térnyerése általában nem az elmélet tetszetősségétől függ, hanem az előző elméletek képviselőinek kihalásával (kiöregedésével) megy végbe. (bocs a pontatlan idézetért). Amúgy üdvözlöm Fortisszima Finguszt.

    Doomista: az ember nem a majomtól származik. Azt 6. általánosban mondják, hogy a hülyegyerek is értse a lényeget. Az evolúció szerint az embernek és a majomnak van közös őse, aminek maradványai beazonosítottak egy családfán.

    Egy megjegyzés: a nagyközönséget nem szokták érdekelni a leletek. Egy ügyes sajtós ráragasztotta erre a leletre a 'hobbitok' címkét, és voila, a hülyegyerekek is szakértenek, de így fejlődik a gyerek.

    Na, kérdezzetek :))