Mindenkinek fizetős lesz a felsőoktatás?
  • Kmarha
    #451
    Újabb pofon! Tök jó állami támogatot suliba járni. Most bejött a 2000 forintosok időszaka.

    Két napban vehettük fel az indexet. Az egyik nap ebből csak 9-tól 11-ig voltak nyitva. Ha valaki nem ért rá ilyenkor felvenni, már csak 2000 forintért veheti fel. Mert? Rohadt nagy problémát okozunk azzal a tanulmányisnak, hogy be kell nyúlnia a fiókjában a rohadt kis leckekönyvért?!!!!

    Ohh, ha a tanár valamit elír, és mi nem vesszük észre, de úgy adjuk le az indexet, újabb 2000 forintot kell fizetnünk. Minden egyes hibáért!

    És persze mindenki elsőre levizsgázik a 7-8-9-10 vizsgájából, melyek között még ütközés is akad, ugye? Ha nem, akkor minden egyes új vizsgáért 2000 forintot kell fizetni.

    Nézzük scak. A legeslegrosszabb esetben, 7 vizsgám van, mindegyikből még kétszer megyek mert megbukom. Az 7*2*2ezer, azaz 28 ezer forint! 28 ezer forintomba is kerülhet a vizsgaidőszak.

    De legyünk optimisták, talán egy 10 ezressel simán meguszom.

    Jó hogy eltörölték a kreditelmaradás utáni fizetést, most igy legalább mindenki szop (és tisztelettel vegyített irigykedés azokfelé akik nem!)!

    Persze még nem számítottam a koleszt (/albérlet), oda-vissza felutazás, ruha-kaja, könyvek, jegyzetek, nyomtatások.. és végül az idegösszeroppanás miatt kapott kezelés költségei :)