• Morden23
    #13
    Pont a tartalmak, weblapok és elérhető anyagok azok, amiket szigorúan kéne nézni, UTÁNA jöhetne a sok ember IP-je, akik ezekre rá is keresnek.

    Jó esetben ez csak pár perverz, aki ilyenekre rejszol, de sosem nyúlna semmilyen gyerekhez, mert ahhoz be van parázva.
    Ellenben a terjeszthető videókat/képeket fel kellett venni, gondolom ez mindenkinek világos. HA azok megszűnnek létezni a neten, akkor már valóban a szülőkre/társadalomra hárul a feladat, hogy biztonságban tartsák a csemetéiket.

    Amúgy ezt nem is értem. Felmegyek a chatre, és ott egy 12 éves. Oké. De mit csináljak vele egy chaten? Kétlem, hogy ez úgy működik, hogy a kislányok/kisfiúk elmennek találkozni az izgalmas szövegeket író bácsival... akik pedig ennél ügyesebbek, azokat úgy sem lehet 100%-osan kiszűrni.

    Quentit: USAban olyan remek az államok közötti egyetértés, hogy az a sok autós üldözősdi, amiről lehet hallani, általában azért van, hogy a delikvens átlépje az államhatárt. Kurvanagy különbségek vannak. Pl. drogbirtoklás, fegyverbirtoklás, testi sértés terén, sőt, van olyan állam, ahol a melegek házasodhatnak, van olyan, ahol nem. Hülye egy hely az, én mondom :)))