Morden23#187
Oksa dez, ebben igazad van, de ha valóban annyival jobb, mint ahogyan szokták ezt néha állítani, akkor miért nem következett be az a bizonyos közmondásos threshold a a részesedésben?
A LINUXnak annyi distrib-je van, hogy ha össze akarnám számolni őket, és kitalálni, hogy melyik miben pozitív, már az nem lenne túl hatákony nekem, mint mezei, kommersz win-fogyasztónak. Nem beszélve arról, hogy még mindig "be kell laknom" az új oprendszeremet.
Aki lépést akar tartani az IT fejlődésével (már amennyire ez lehetséges), annak úgyis fejlesztenie kell. Hogy most a Windows Vista, a Quake5 vagy a LightWave 9 indukálja ezt a fejlődési kényszert, az szinte mindegy. Ha meg valaki ezt nem óhajtja, mert neki a munkájához/szórakozásához elegendő X teljesítményű gép, vagy rosszabb esetben KÉNYTELEN megelégedni a rosszabb/alacsonyabb teljesítményű/fejletlenebb cuccal, akkor ott pontot is tettünk az i-re.
Én csak azt nem szeretem, amikor valaki eny nem túl kontrasztos zsargonnal szeretné bizonyítani a LINUX (vagy akármi) magasabbrendűségét.
Régebben a motorozás, a woodstock, a disco, aztán a rock volt a lázadás. Néha már kezdem úgy érezni, hogy manapság meg az, ha LINUXot használok AMDvel és sufnituning vízhűtéssel:)