• Morden23
    "Ezek a dolgok", mint biztonsági problémák, valóban nem nagyon izgatnak. Ugyanúgy, ahogyan a szupernóvarobbanás sem izgat, mert nem tudok ellene mit tenni, nem értek hozzá. Megteszem ellene, amit tudok, és pont ennyi.
    Amúgy hogy mitől van innen és túl még IT, az engem a saját szempontomból nem foglalkoztat. Nyilván arra használom a gépemet, amire kell, és kicsit sem érdekel, hogy AMÚGY lehet-e még akármit csinálni rajta (főként azért, mert nem is értek a többi dologhoz).
    És azt, hogy a Windows univerzális, azt nem úgy értettem, hogy mindenkinek tegyük kötelezővé a WIN-t, hanem úgy, hogy legtöbben, mind a magán, mind a véges szférákban ez az elterjedtebb.
    Nem mondtam, hogy a legjobb. Megjegyzem, hogy a LINUX mindent győző erejében és tökéletességében sem hiszek, mert ha így lenne, akkor mindenki azt használná, és arra fejlesztene (mielőtt valaki hozzáteszi, hogy igen, erre fejlesztenek, annak már most mondanám, hogy rengeteg nagy múltú szoftveróriás rá sem bagózik a LINUXra... ennek is nyilván vannak okai).