• Morden23
    NEXUS, biztos vagyok benne, hogy te a Linuxon megtakarított pénzedből a rákos gyerekeket támogatod... igazán szép dolog, és gratulálok neked.

És még egyszer elmagyaráznám, mert úgy látom, hogy járatni tudod a szádat, de olvasni nem:
    MI a f*szra megyek az ingyenes linuxotokkal, ha nem mennek rajta azok a programok, amik miatt gépet használok? Igazad van, majd megjelenik másra is... addig meg majd malmozom, szidom a Billgéct, és istenítem a Linuxot, mert olyan nagyon ingyenes és klassz, hogy semmire nem jó, részemről.

Minimális tudás, amivel le iilik ülni a gép elé? Te most észnél vagy? Ezt hogy képzeled? Szerinted pl. egy grafikus designernek vagy egy animátornak nincsen joga leülni egy gép elé, mert nem ért a Linuxhoz, vagy mi ez a baromság?

Szociálisan érzékenyebb, vagy nem érzékenyebb, abszolút nem érdekel egészen addig, amíg nem felel meg az elvárásaimnak, ugyanis véletlenségből nem az lenne a legnagyobb gondom, hogy a legújabb csiriviri játékot hogyan üzemlem be, és hogyan sajtolok ki még egy pár hertz-et a procimból...
    Hihetetlen... Amúgy meg ez a nem kész pénzt dolog ez nagyon szép és fasza, és nagyon örülnék neki, ha a jacht-tól kezdve a whiskyn át egészen a windowsig minden seggingyen lenne, de azért én még véletlenül sem várom el, hogy ingyen dolgozzon. Ha meg kell fizetnem, akkor meg kell fizetnem, mert ilyen ez a világ. És ha majd a Linux ellát minden olyat, ami nekem KELL, valamint éppen semmittevő időszakomban meg is tanulom a rendszert, akkor majd én is vigyorogni fogok az ingyenes OPrendszeremmel, és szociálisan érzékeny leszek.