Utdíjat akarnak szedni BP fő utjaiért.
  • Garfield
    #101
    Melyik országba hallottál olyat hogy (ez még csak terv) fizetni kell a főutakért, mert mint irtam a teherautóknak lehet hogy fizetniük kell a Főutak használatáért. És hol hallottál iparüzési adóról, és hol hallottál regisztrációs adóról és hol hallottál, (ez is csak terv) közterület használati díjról, soroljam??? Ezek amiket leírtam az UNIO-szerint is törvénytelenek, ehhez képest még mindig fizetjük, sőt a regisztrációs adóval kapcsolatba már többször felszólították magyarországot töröljék el, ehhez képest mi a duplájára emeltük.

    Rémhírek terjesztése helyett érdemes lenne pontosan utánanézned az átalad említett adófajtáknak.

    1. Teherutók: esetleg minden európai ország?
    2. Iparűzési adó: Olaszország. Igaz, mind őket, mind minket felszólított az EU, hogy szüntessük meg ezt az adófajtát. Ezt kifogásolja az EU, nem a regisztrációs adót.
    3. Regisztrációs adó: nem az adófajta a problémás, hanem annak magyar szabályozása, vagyis nem eltörölni kell, csak módosítani a szabályozást. (A pontosság kedvéért hozzátenném, hogy az EU is max. tervezi a regisztrációs adó eltörlését.
    4. A közterület-használati díj nagyon jó ötlet arra, hogy megakadályozzák az embereket abban, hogy a szarjaikat (sóder, roncsautó, stb.) ne közterületen tárolják. Mellesleg ezellen milyen kifogása is az EU-nak?