fapapi#96
Kedves T-com os barátomnak beírom még ezt a pár sort mivel az SG operátorai kirörölték.
Tehát ha tudnál olvasni leírtam hogy nem érdekel ki hogyan használja fel az adataimat nem foglalkoozom vele. Ezmiatt nem vagyok paranoiás.
És igen van bennem egy adag igazság érzet azzal a kicsi külömbséggel hogy én hangoztatom is!
És szerintem te leszel paranoiás hogy tudod hogy hazudnak a szerződésekkel és ezt még el is ismered :) milyen érzés mikor ügyféllel kell beszélned ?
Az sg Operátorának meg külön köszönet! Hogy eldöntötte kit bírkázhatok le hozzászólásomban!
Ez a személyes véleményem de ugylátszik nincs szólásszabadság az SG hírportálon!
És ha már önkényuralomba kell irogatnunk akkor kérem minen olyan hozzászólás törlését az SG rendszerében amiben káronkodás is szerepel mivel engem és még több 100 felhasználót zavar.
Véleményem szerint ez a fórum arra van hogy megvitassunk ezzel kapcsoaltosan minden oldalt és ha valakit a hozzászólőásai miatt lebírkázok az már legyen az én szólás szabadság jogom!
És talán had védje meg magát az akinek szántam nem hiszem hogy egy kisgyermek akit pelenkázni kell.
Ezt az üzenetet is lehet törölni de azt hiszem akkor már nem egy ilyen fórumban teszek hangot ami holnapra elévül hanem feljebb lépek.