gomb2#88
Nos, úgy látom T.fórumozók () kissé eltértek a témától. Ennyit én is hozzátennék:
GPRS Datanet 512/128 5220Ft/hó 1 év hűségszerződéssel, 24 óránkénti megszakítással (felcsatlakozástól számított 1440. percben ) - én ezt használom, még nem volt vele gond. Pls fikázást mellőzni, én ezt infónak szántam.
Mindenesetre T-szarnak felelseleges döngetni a mellüket, germán hátszéllel persze, hogy van pénzük felvásárolni MINDENT amit akarnak. Én csak attól tartok, hogy tele lesz az összes honlap ezzekkel az idegesítő nem pop-up reklámokkal (btw nem tud valaki valami hatásos adblock-ot ellenük?). Részemről az adatokon már túlléptem, igazat adok valamelyik előző felszólalónak, hogy igazán a nagy tömegű statisztikákhoz kellenek és a célzott marketing áldozatává válunk.
Elgondolkodtam azon, hogy mostanában (uccsó 5 évben) a monopolizáció és oriáscégek időszakát éljük. Mindenki fúzionál, felvásárol, gigaprojekteket visz véghez abszolút nemzeti határok nélkül. Mi lesz ha a folyamat a csúcspontjához és megáll? Utána ismét szétbontás következik? Darabjaira hullik? Vagy ha csődbe megy őt is felvásárolják és utána oda jutunk, hogy minden egy kézben lesz? Vagy ez már most így van?...